Vi skaber fremtidens grønne bilvaskehal

Gennem stor innovationskraft har vi med Washbox gennemtænkt den klassiske vaskehal ved at levere en komplet, arkitekttegnet plug & play-løsning. Med Washbox’ grønne og nøglefærdige løsninger kan du læne dig tilbage. Vi står nemlig for alt vedrørende bygge- og projektledelse, entreprenørarbejde, logistik, lager og transport samt håndtering af byggeansøgninger og myndighedsbehandling.

TOTALLØSNING

Sådan leverer vi Washbox

Ideen bag Washbox er ganske enkel. Det skal nemlig være så simpelt som muligt for dig som kunde via:

  • Varetagelse af al entreprenørarbejde – herunder håndtering af byggeansøgninger og myndighedsarbejde.
  • Intet gravearbejde – alt udstyr kan være over jorden. Kræver kun tilslutning til el, vand og kloak.
  • Der er styr på logistik og lager. Kan leveres til alle lokationer – og flyttes fra lokation til lokation.
  • Leveres som en fremtidssikret modulløsning.
  • Vaskehallen kan leveres inklusiv alle relevante services såsom overvågning og plejemidler.
  • Skræddersyede tillægsprodukter for mersalg – skiltning, pusleplads, støvsuger, kaffebar mm. for at øge kundeoplevelsen.
  • Fuld service til faste priser.

OM WASHBOX

Knowhow og fuld kvalitetssikring

Washbox blev etableret i 2019, og er ét ud af fire datterselskaber i koncernen Ipart Group A/S. Washbox har gennem flere år opbygget en succesfuld forretning indenfor traditionelt tankstationsbyggeri.

Vi har lang erfaring med projektering, opsætning og servicering af tankstationer, og har qua vores baggrund etableret Washbox på et solidt fagligt og økonomisk fundament. Vi tilbyder dig med andre ord den tryghed og professionalisme, som kun en erfaren og moden virksomhed har mulighed for at give.

Vi kan desuden garantere fuld kvalitetssikring, og det skal du ikke kun tage vores ord for. Vi er nemlig EN 1090-certificeret, har opnået CE-mærket efter maskindirektivet og er af Teknologisk Institut blevet gennemgået og kontrolleret for korrosionsbestandighed.

Hos Washbox arbejder vi tæt sammen om at skabe en hverdag, der både er innovativ, kundeorienteret og sjov. Vi ved, at den gode hverdag for medarbejderne er fundamentet for den gode kundeoplevelse. Det engagement, som vi møder på arbejde med, sikrer, at det altid er en god oplevelse at arbejde hos Washbox. Når hverdagen giver mening for den enkelte, bliver innovation og god service en naturlig del af hverdagen.

VISION & MISSION

Sådan arbejder vi hos Washbox

Vision

Europas mest attraktive partner indenfor bæredygtige modulbyggerier samt kloge og præcise konceptdesigns, der skaber værdi for Os alle.

 

Mission

Vi skaber merforretning for virksomheder, der har adgang til store kundegrupper med transportmidler. Ved at sætte os ind i kundens behov tilbydes præfabrikerede og skalerbare totalløsninger – gennem en stærk innovationskraft.