Operatør til stans og buk

Til vores produktion i Hammel søger vi endnu en erfaren operatør til vores stanse- og bukkeafdeling. Du vil få en afvekslende, spændende og selvstændig hverdag i et mindre team af dygtige kollegaer.

I Ipart Group leverer vi modulbyggerier inden for vaskehaller, el-lade stationer og tankstationer. Vores vision er at blive Europas mest attraktive partner inden for bæredygtige modulbyggerier samt kloge og præcise konceptdesigns, der skaber værdi for os alle. Du kan læse mere om os på www.ipartgroup.dk.

 

Dine primære arbejdsopgaver

Du bliver en del af vores stanse- og bukkeafdeling, som udgør kernen i vores egentlige produktionsafsnit. Din primære opgave bliver at programmere og betjene vores revolverstanser (AMADA) samt assistere ved vores kantbukker (SMD med Cybelec styring). Afdelingen er bemandet med 2-3 personer, der arbejder tæt sammen i hverdagen. Opgaverne består både af serieproduktion, samt mindre serier i forbindelse med prototyper, haste- og serviceopgaver.

Dine opgaver vil primært omfatte:

  • Opstilling, programmering og betjening af revolverstanser (AMADA)
  • Assistere ved opstilling, programmering og betjening af kantbukker
  • Håndtering af pladelager
  • Sikre logistik mellem Ipart og Maler
  • Kvalitetstjek af emner
  • Hjælpe øvrige montageteams efter behov

 

Din profil

Du kan have flere indgange til jobbet, men vi forestiller os, at du er uddannet smed, maskinarbejder, industrioperatør eller lignende. Det er vigtigt, at du har flere års erfaring med CNC-styrede bearbejdsningscentre. Hvis du har direkte erfaring med opstilling, programmering og betjening af revolverstanser og kantpresser er det en klar fordel.

Vores seriestørrelser er oftest små, så opgaven kræver, at du er vant til at arbejde med stans og buk af mange varierende emner.

Ud over din faglige baggrund er det vigtigt, at du som person er arbejdsom og kvalitetsbevidst. Du må gerne have let til smil og kunne lide at arbejde sammen med kollegaer, som har en mangeartet faglig og erfaringsmæssig baggrund.

 

Ansættelse og vilkår

Du vil blive tilknyttet vores produktionsafdeling på Frankrigsvej 1, 8450 Hammel.

Løn og ansættelsesvilkår afspejler stillingen, og du vil referere til vores Produktionsleder, Claus Kaa Bach. Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 07.00 – 15.30 samt fredage fra 07:00 – 12:00.

Vi har både sundhedsforsikring, pensionsordning, massageordning og fælles madordning. Vi gør meget ud af vores fællesskab, og glæder os til at modtage endnu en kollega.

Ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning gennem nedenstående link. Vi gennemgår løbende ansøgninger og lukker opslaget, når vi har fundet den rigtige medarbejder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vores eksterne HR Partner Mads Peter Østergaard på tlf.: 21709508 eller til Produktionsleder Claus Kaa Bach, på tlf.: 40311613.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om Ipart

Hos Ipart Group arbejder vi sammen i et tæt og uformelt miljø, hvor vi altid er parate til at hjælpe hinanden. Vores arbejdsopgaver kræver, at vi er gode til at arbejde sammen, så du vil altid have et stærkt bagland til at hjælpe dig i hverdagen. Vi er lige flyttet i nybyggede lokaler på Frankrigsvej nr. 1 i Hammel.

Vi er ca. 60 engagerede og motiverede medarbejdere, der har let ved smil og grin i hverdagen, og vi glæder os til endnu en ny kollega, som vil være med på vores udviklingseventyr. Ipart er kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen i 2019 og 2020.

Du kan læse mere om os på www.ipartgroup.dk.