Lagermedarbejder

Daghold: mandag – fredag

Til vores produktion i Hammel søger vi nu en lagermedarbejder med sans for kvalitet og detaljer. Har du erfaring med at arbejde på lager, og kunne du tænke dig at få ansvar i en dynamisk hverdag, så er denne stilling måske noget for dig.

 

Dine primære arbejdsopgaver

Du vil blive en del af et lille team som på dagholdet består af 2-3 medarbejdere. Du vil primært komme til at arbejde med:

  • Varemodtagelse
  • Læsning og aflæsning af biler
  • Pluk og pak af ordre
  • Opfyldning af lager

 

Din profil

Du kommer med mindst 3 års erfaring fra lager arbejde, meget gerne fra en produktionsvirksomhed. Det er en forudsætning at du har truckkort, og at du er ansvarsbevidst og stabil teamplayer. Herudover er du:

  • Arbejdsom teamplayer
  • Har ordenssans, og trives med at have mange bolde i luften
  • Har truckkort
  • Habil bruger af EDB

 

Ansættelse og vilkår

Du vil blive tilknyttet vores produktionsafdeling på Frankrigsvej 1, 8450 Hammel.

Løn og ansættelsesvilkår afspejler stillingen, og du vil referere til vores Indkøbschef, Ib Petersen. Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 07.00 – 15.30 samt fredage fra 07:00 – 12:00.

Vi har både sundhedsforsikring, pensionsordning, massageordning og fælles madordning. Vi gør meget ud af vores fællesskab, og glæder os til at modtage endnu en kollega.

 

Ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder interessant, så send din ansøgning gennem nedenstående link. Ansøgningsprocessen håndteres af vores eksterne HR-konsulent, Mads Peter Østergaard. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Om Ipart

Hos Ipart Group arbejder vi sammen i et tæt og uformelt miljø, hvor vi altid er parate til at hjælpe hinanden. Vores arbejdsopgaver kræver, at vi er gode til at arbejde sammen, så du vil altid have et stærkt bagland til at hjælpe dig i hverdagen.

Vi er ca. 60 engagerede og motiverede medarbejdere, der har let ved smil og grin i hverdagen og vi glæder os til endnu en ny kollega, som vil være med på vores udviklingseventyr. Ipart er kåret som Gazelle-virksomhed af Børsen i 2019 og 2020.

Ipart Group er netop blevet købt af Uno-X Mobility, som er en del af Reitan-koncernen. Du kan læse mere om os på www.ipartgroup.dk.